Om Detalj

Hej! Jag heter Rebecka, jag är 23 år gammal och är personen bakom Salong Detalj.

Året var 2010 när jag för första gången gick in på min praktikplats, en lokal frisörsalong. Visst har väl jag redan sedan barnsben varit oerhört intresserad av att få andra människor att känna sig vackra. Men något hände när jag gick in på salongen. Jag bestämde mig där och då att jag en dag ska öppna en egen salong.

”Jag ska bli den bästa möjliga frisören jag bara kan, och behärska alla tekniker och kunskaper som hör där till.”

Sagt och gjort. Efter 3 års utbildning på, just nu Sveriges bästa frisörutbildning, och 3000 timmar som lärling efter studenten gjorde jag mitt gesällbrev. Efter att ha varit anställd senaste åren är det nu äntligen min tur att öpnna min egen salong. Men vad ska den heta? Hur levererar man en känsla av kvalité och yrkeskunskap samtidigt som man vill ge en lyxig touch? Jo, svaret va D E T A L J!